- Odwiedziny: 539373
- Do końca roku: 225 dni
- Do wakacji: 35 dni
Szkoła Podstawowa im. Anieli hrabiny Potulickiej w Wojnowie
-
Statystyki
Stołówka
PONIEDZIAŁEK 23.05.2022
|
zupa jarzynowa, spaghetti Bolognese posypane serem żółtym*
|
WTOREK 24.05.2022
|
zupa fasolowa, szynka w sosie musztardowym, ziemniaki, sałata w sosie jogurtowym z koperkiem* |
ŚRODA 25.05.2022
|
zupa kalafiorowa, potrawka z kurczaka z marchewką i groszkiem, ryż na sypko* |
CZWARTEK 26.05.2022
|
zupa marchwiowa, ryba Miruna pieczona, ziemniaki z koperkiem, surówka z kiszonej kapusty i pora* |
PIĄTEK 27.05.2022
|
zupa wiosenna, naleśniki z twarożkiem*
|
*PRZYPRAWY-papryka słodka, majeranek, bazylia, oregano, pieprz, sól morska, czosnek suszony, curry, ziele angielskie, liść laurowy
*ALERGENY-możliwa obecność sezamu, glutenu, orzechów, migdałów, selera, soi, archaidów
JADŁOSPIS MOŻE ULEC ZMIANIE Z PRZYCZYN NIEZALEŻNYCH
JADŁOSPIS – ODDZIAŁ PRZEDSZKOLNY
PONIEDZIAŁEK 23.05.2022 |
ŚNIADANIE |
chleb mieszany z masłem, pasta serowo-wędlinowa, ogórek kiszony, kolorowa papryka, herbata z cytryną * |
OBIAD |
zupa jarzynowa, spaghetti Bolognese posypane serem żółtym, sok** |
|
PODWIECZOREK |
banan |
|
WTOREK 24.05.2022 |
ŚNIADANIE |
bułki mieszane z masłem, twarożek ze szczypiorkiem, pomidorki koktajlowe, paluszki z ogórka świeżego, kakao* |
OBIAD |
zupa fasolowa, szynka w sosie musztardowym, ziemniaki, sałata w sosie jogurtowym i koperkiem, sok** |
|
PODWIECZOREK |
truskawki, wafel ryżowy* |
|
ŚRODA 25.05.2022 |
ŚNIADANIE |
pieczywo mieszane z masłem, ser mozzarella na sałacie, pomidor, paluszki z ogórka świeżego, kawa zbożowa z mlekiem* |
OBIAD |
zupa kalafiorowa, potrawka z kurczaka z marchewką i groszkiem, ryż na sypko, sok** |
|
PODWIECZOREK |
drożdżówka wypiek własny* |
|
CZWARTEK 26.05.2022 |
ŚNIADANIE |
bułki mieszane z masłem, szynka krucha z indyka, pomidor, rzodkiewki, mleko* |
OBIAD |
zupa marchwiowa, ryba Miruna pieczona, ziemniaki z koperkiem, surówka z kiszonej kapusty i pora, sok** |
|
PODWIECZOREK |
jogurt owocowy*
|
|
PIĄTEK 27.05.2022 |
ŚNIADANIE |
chleb mieszany z masłem, ser żółty w plastrach na sałacie, ogórek kiszony, paluszki z ogórka świeżego i marchewki, herbata z miodem i cytryną* |
OBIAD |
zupa wiosenna, naleśniki z twarożkiem, sok** |
|
PODWIECZOREK |
mus owocowy |
*PRZYPRAWY-papryka słodka, majeranek, bazylia, oregano, pieprz, sól morska, czosnek suszony, curry, ziele angielskie, liść laurowy
*ALERGENY-możliwa obecność sezamu, glutenu, orzechów, migdałów, selera, soi, archaidów
JADŁOSPIS MOŻE ULEC ZMIANIE Z PRZYCZYN NIEZALEŻNYCH